Slagroom maken

18-12-2020

Slagroom kan je op allerlei gerechten gebruiken voor desserts maar zelfs ook voor hoofdgerechten wordt het vaak gebruikt. 

Slagroom is veel makkelijker te maken dan je denkt en je hebt er bijna niets voor nodig enkel een paar goede armspieren of een goede mixer.

Aan de slag

INGREDIENTEN VOOR SLAGROOM:

  • 250 ml opklopbare room
  • 25gr suiker
  • 1 zakje vanille suiker

BEREIDING SLAGROOM:

  1. Voeg de room samen met de kristalsuiker in een kom
  2. klop nu luchtig door met de hand of met een mixer, dit neemt wat tijd in beslag
  3. blijf doorkloppen tot je slagroom zo stevig is dat je de kom ondersteboven kan houden zonder dat de slagroom zakt
  4. voeg er voor meer smaak wat vanillesuiker toe.

En dan is onze slagroom al klaar zo snel gaat het en zo lekker is het.


Smakkelijk



© 2020 Baking With Jolien  blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin